Reclamă
Reclamă

Jador este cel mai în vogă cântăreț de manele din zilele noastre. Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, Jador a devenit viral în lumea mondenă de când a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D. Ulterior, și-a făcut un renume în lumea muzicală a manelelor.

Jador, incident neplăcut în trafic

În urmă cu câteva ore, Jador a povestit fanilor săi pe Instragram despre un șofer din trafic, din cauza căruia, era la un pas să provoace un accident grav. Jador a mărturisit că persoana în cauză, de sex bărbătesc, era începătoare și circula cu o viteză foarte mare.

Jador, moment de panică în trafic. Artistul, la un pas să facă accident
Social Media

„Nu vreau să zic că toată lumea e handicapată, dar unii copii care vă luați carnetul sunteți proști rău de tot. Băi, puteți să luați viețile oamenilor, mânca-ți-aș gura ta, era să intre unul în mine. Uite-l în fața mea. Zici că e disperat de viață, nu știu unde c#$#% vrea să ajungă. Ferească Dumnezeu”, a declarat Jador pe Instagram.

Jador nu este la primul episod de acest fel. În urmă cu puțin timp, acesta și-a distrus în trafic bolidul de lux.

Reclamă

„Sunt supărat rău. Bine că nu am pățit nimic. Am văzut moarte cu ochii! Puteam să jung la spital sau mai rău, să mor! Mașina mea de mai puțin de o lună de zile s-a dus. Este distrusă! Mi-a ieșit un cal în față. Bine că nu am avut viteză că putea fi fatal. Asta este lecție, nu ai cum să lași calul să meargă liber pe stradă”, a mărturisit Jador la acea vreme.

Jador este cel mai râvnit burlac manelist, însă, cu toate acestea, artistul este foarte rezervat atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală. În trecut, cântărețul a format un cuplu cu Georgiana Elisei, de care s-a despărțit, în nenumărate rânduri. A menționat pe pagina sa de Instragam că au ales să meargă pe drumuri diferite care să nu se mai intersecteze.

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro