Toată lumea îl știe pe Jador, dar foarte puțini știu cât de multe probleme a avut acesta, în perioada liceului, când era sărac și nu avea nici măcar ce să pună pe masă. În cadrul emisiunii În Oglindă, manelistul a declarat că erau zile în care trebuia să se se descurce cu doar trei trei pe zi.

Jador, un copil marginalizat

Nu se plânge de viața pe care a dus-o, deoarece toate întâmplările prin care a trecut l-au ajutat să aprecieze mai mult banii pe care îi câștigă. În plus, când era în liceu, cei care avea bani nici măcar nu îl băgau în seamă. Având în vedere toate situațiile acelea dureroase, el a ajuns la concluzia că nu ar trebui să se mai facă diferența dintre bogat și sărac.

Jador este de părere că a fi marginalizat din cauza situației financiare este mult mai grav decât rasismul. Oamenii se comportau foarte urât cu el, dar a muncit din greu, iar acum are foarte mulți bani, atât de mulți încât îi ajută pe toți cei din familia sa. Este foarte recunoscător pentru tot ceea ce i s-a întâmplat și mulțumit că trăiește doar din muzică.

 

”Acolo erau băieți de la oraș, erau șmecherași, eu nu eram așa băgător de seamă, ei erau șmecherași, aveau bani, eu nu mă băgam în seamă cu ei, ei nu mă băgau în seamă. Ar trebui să nu mai există diferența asta dintre sărac, bogat, rasism. M-au marginalizat, eram sărac. Au venit să mă bată, a venit unul și sa luat de mine, nu m-am dus la școală vreo două săptămâni că îmi era frică ”, a declarat Jador,