Nu mai este niciun secret faptul că Jador este unul dintre cei mai doriți burlaci de la noi din țară. Manelistul este asaltat zilnic cu zeci de mesaje din partea admiratoarelor, dar se pare că inima lui a fost deja cucerită. Artistul a vorbit pentru prima dată despre femeia care l-a făcut să se îndrăgostească de ea. 

Fanii lui Jador cunosc foarte bine viața amoroasă a manelistului. Cu toții știu cât de mult a iubit-o pe Georgiana și cât de greu i-a fost să nu mai aibă sentimente pentru ea. Dar cum nimic nu este imposibil, se pare că Jador a trecut peste acel episod. Mai mult, artistul pare dispus să acorde o nouă șansă iubirii și deja are o fată care i-a atras atenția.

Jador pare o persoană superficială, care umblă din floare-n floare, dar realitatea este cu totul și cu totul alta. Manelistul este foarte sensibil și profund, iar cerințele sale de la viitoarea parteneră nu au fost deloc unele exagerate. Jador și-a dorit ca femeia de lângă el să fie „de casă”, să-l iubească și să-l accepte cu bune și cu rele.

Jador iubește din nou. Cine este femeia care i-a dat lumea peste cap manelistului
Instagram

Iubita lui Jador nu este româncă

Invitat în emisiunea „Duet cu Alexandra”, Jador a vorbit pentru prima dată despre femeia care i-a sucit mințile. Jador nu a oferit nume sau detalii care să o facă ușor de identificat, dar a punctat fix ce îi place cel mai mult la ea. Artistul a declarat că apreciază foarte mult inteligenta ei și că este o persoană care îl binedispune de fiecare dată când vorbește cu ea.

„Momentan nu vreau să găsesc vreo fată. Nu-mi doresc să găsesc pe cineva. Imi place de o fată care nici măcar nu e româncă. Imi place foarte mult de ea.

E mișto, râde toată ziua, e cel mai important, și e foarte inteligentă. Vorbește cinci limbi străine fluent, e femeie mișto. Chiar îmi place foarte mult de ea”,a declarat Jador în emisiunea „Duet cu Alexandra”.