Jador și Simina Loica s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Îndrăgitul manelist a luat decizia de a face parte din acest proiect, după ce a fost sunat de către unul dintre producătorii de la Kanal D, chiar dacă el se înscrisese, de fapt, la Exatlon.

Jador are un mare regret

Cântărețul a simțit, din prima clipă, că acela era momentul în care el le putea arăta oamenilor cine este cu adevărat. Odată cu participarea sa la Puterea Dragostei, a venit și succesul. Este recunoscător pentru tot ceea ce s-a întâmplat și, de asemenea, conștient că a fost un moment extrem de important în cariera sa.

Tot acolo, Jador a cunoscut-o pe Simina, femeia de care s-a îndrăgostit și alături de care a format un cuplu. Era foarre gelos pe ea și nu suporta ca vreo persoanp să o atingă pe cea de lângă el. A suferit enorm după ea, dar are și un mare regret în ceea ce o privește și anume că nu a reușit să o cunoască mai bine. După părerea sa, nu au avut parte de o iubire nebună, ci mai degrabă de una copilăroasă, de aceea nici nu ar fi funcționat lucrurile între ei.

 

„Am suferit după ea. Eram gelos rău. Tu îți imaginezi să pună altul mâna pe proprietatea ta? Fata aia e o fata foarte mișto, să știi. Îmi pare că nu am cunoscut-o mai mult. Chiar îmi pare rău. Seamănă cel mai mult cu mine așa la temperament. Eram fiert! Sunt lucruri pe care nu poți să le spui. Nu-ți imagina că a fost o iubire din aia nebună, a fost o iubire copilărească. Mi-aș fi dorit să o cunosc mai mult cum ea ca om”, a declarat Jador, pe YouTube.