Fostul concurent de la Puterea Dragostea a scos in urma cu cateva saptamani hit-ul “Dau Moda” alături de Lino Golden, melodie ce a ajuns rapid pe locul 1. Cand nimeni nu se mai astepta ca melodia sa fie detronata, a fost scoasa melodia Vulpitei, care face furori, desi chiar Axinte a declarat ca femeia nu are talent in acest domeniu si ca a fost nevoie de 6 ore ca vocea ei sa fie modificata prin programe speciale.

Jador a fost socat că a fost detronat de Vulpiţa şi se întreabă cum a fost posibil acest lucru. Artistul pune la îndoială calităţile vocale ale Vulpiţei şi crede că munca că nu este corect ce se întâmplă.

„Cred că majoritatea populației are conoravirus pentru că am văzut că pe locul 1 se ține tare Vulpița. Și noi toți cei care muncim din greu, plus talent, muzică, videoclipuri, versuri, gândire, zile întregi la studiu, să fii locul 1 la trending, am muncit foarte mult. Dar nu, anul ăsta este fița, locul 1 e Vulpița! Nu înțeleg, m-a dat jos de pe locul 1 din trending Vulpița. Eu nu pot să cred. Nu m-a dat jos nimeni din România, m-a dat jos Vulpița, nu pot să cred”, a spus Jador.

În mai multe story-uri făcute pe Instagram, Jador spune că nu a fost detronat de nimeni până acum, nici măcar de Florin Salam şi nu s-ar fi gândit nicio clipă că melodia vulpiţei va fi apreciată.

“Vulpiţa e pe locul unu. Băăăiiii, nu m-a luat nimeni, nu m-a luat Salam şi m-a luat Vulpiţa? Ce aveţi?”, a spus Jador pe Instagram.