Deși sunt colegi de breaslă și fac parte din aceeași categorie muzicală, Jador și Liviu Guță se pare că nu se înțeleg atât de bine. Conform zvonurilor din ultima perioadă, artistul l-ar fi jignit pe fostul concurent de la „Puterea dragostei” și i-ar fi criticat potențialul muzical. 

După ce Liviu l-ar fi atacat și i-ar fi adus critici de tot felul lui Jador, manelistul a reacționat imediat. Într-un live pe TikTok, acesta și-a exprimat dezamăgirea față de cele spuse de colegul său. Însă, cu toate acestea, fostul concurent de la „Puterea dragostei” nu i-a declarat război și a ținut să le transmită internauților că îi respectă părerea, deși nu-și poate da seama ce ar avea Liviu Guță de împărțit cu el.

Război între Liviu Guță și Jador?

Cu toate că Jador nu înțelege de a fost jignit de Liviu Guță în fața publicului, acesta nu vrea totuși să intre cu el în conflict. Artistul a menționat că nu poate să răsplătească atitudinea colegului său cu aceeași monedă, ba din contră.

„Nu mai știu în ce conjunctură am vorbit cu el. Mi-a vorbit foarte frumos atunci. Am văzut că m-a înjurat. Nici nu știu ce să spun. Dacă el consideră asta și asta e părerea lui, eu i-o respect. Înseamnă că e adevărat ce spune el. Ce să spun? N-aș putea să răspund la rău. Eu plătesc răul cu binele. Ăsta e felul meu de a fi.”, a transmis Jador pe TikTok.

@raul.gabriel08 #5pasidebine #foryou #viral #romania #jador #jadorasii #jadorasii❤forță #viral #pentrutine #pentrutine#foryoupage ♬ sunet original – Raul

Jador: „Eu am văzut că omul a spus despre mine niște lucruri urâte”

„Nici nu vreau să intru în polemica asta prea mult. Eu am văzut că omul a spus despre mine niște lucruri urâte. Eu nu iau pâinea nimănui de la gură. Eu îmi câștig banii de-o cafea, singur. Și chiar sunt mulțumit. Mie îmi place de el, e un om foarte talentat, cu niște calități vocale foarte frumoase. Dar nu știu ce i-am făcut eu să mă înjure așa, că nici măcar nu mă cunoaște!”, a mai adăugat Jador.