În urmă cu un an, Zanni și Jador pășeau împreună în provocarea „Survivor România”. Cei doi au luptat în echipa Faimoșilor, însă pe parcursul competiției între ei au apărut mai mult neînțelegeri, care pare că nu s-au stins nici acum. După ce Zanni a avut câteva cuvinte de spus la adresa lui Jador, artistul îi dă replica.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Zanni nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa lui Jador. Acesta i-a subliniat defectele, iar acum Jador i-a răspuns. Se pare că cei doi nu se înțeleg prea bine, între ei existând un conflict mai vechi.

Jador nu s-a arătat prea afectat de spuse lui Zanni, pe care se pare că îl consideră doar un copil. Artistul a spus că protejatul lui Alex Velea ar trebui să învețe să respecte oamenii și că nu înțelege ce l-a determinat să îl jignească. Potrivit spuselor lui Jador, cei doi au avut mai multe discuții și părea că își rezolvaseră divergențele.

„Zanni este un copil care trebuie să învețe să respecte oamenii din jur și să-i accepte așa cum sunt. Nici mie nu-mi place stilul lui de viață și când mă jignește. Eu îl accept așa cum este. Așa cum l-a lăsat Dumnezeu. Ba mai mult, îi admir inteligența. Nu îi văd defectele. Mai urât este că eu am vorbit cu el. Am vorbit cu el și părea că ne împrietenim. Nu știu…nu înțeleg!”, a declarat Jador, la Antena Stars.

Jador, îi dă replica lui Zanni! Cum a reacționat artistul după ce a fost jignit. „E un copil care trebuie…”
Instagram

Zanni, cuvinte grele la adresa lui Jador

Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Zanni a vorbi despre foștii săi colegi de la „Survivor România”. Acesta nu s-a abținut, iar pe unii dintre ei i-a criticat destul de aspru. Printre aceștia se număr și Jador, căruia Zanni i-a subliniat toate defectele.

„Ignoranță, limitat (neșcolit), gălăgios. E isteț, are ceva de spus… dar, în mare parte, tot ce zicea nu bătea nicăieri. Nu are prea multă școală. Poți să ai multe diplome, dacă nu le-ai și asimilat, degeaba. Când am intrat în competiție, m-a făcut să-i pun din prima o etichetă.”, a spus Zanni despre Jador.