Pe Jador îl cunoaștem cu toții datorită primului sezon din emisiunea „Puterea Dragostei”. Bărbatul s-a înscris la această emisiune pentru a-și găsi o persoană care să îi ofere dragostea și afecțiunea de care se pare că duce lipsă. Din păcate pentru el, lucrurile nu au mers foarte bine. Acesta nu a reușit să creeze o legătură de durată cu niciuna dintre concurentele înscrise.

Reclamă

De curând, bărbatul a trezit antipatia mai multor vedete care au început să îl critice în mediul online. De data aceasta a picat victima Adranei Bahmuțeanu, fosta prezentatoare TV. Aceasta consideră că Jador s-a bucurat prea repede de succesul pe care îl are în rândul tinerilor. Tot Adriana este de părere că ceea ce face manelistul acum nu va duce la nimic bun și că în curând va fi nevoit să renunțe.

Jador, cântărețul de manele care a urcat rapid în tendințe pe YouTube
Jador, cântărețul de manele care a urcat rapid în tendințe pe YouTube

Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid numărul 1, ceea ce i-a făcut și pe alții din casă să încerce să-l imite, cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ce va face de acum înainte, pentru că e mai ușor să ajungi numărul 1, mai greu e să rămâi acolo. Ăsta e adevăratul test.”, a declarat femeia într-un interviu.

Reclamă

Adriana a continuat să îi ofere diferite sfaturi bărbatului, printre care să abordeze și alte genuri muzicale, poate așa va reuși să rămână în topuri cât mai mult timp.

La finalul interviului, femeia a ținut să îi transmită un mesaj „încurajator” lui Jador. Priviți ce a spus aceasta:

Acum ești buricul Pământului, dar băiatule, nu uita că faima obținută repede trece la fel de repede. Deocamdată ești pe val și ai succes la puștani. Bravo ție! Dar fii atent, faima și succesul nu vor ține la infinit.