Jador a stârnit atenția prietenilor săi virtuali, după ce i s-a făcut milă de un bărbat care pescuia la propriu bani din mașinile oamenilor, în mijlocul unei străzi din București. În momentul în care, cântărețul i-a oferit o sumă de bani și a stat câteva secunde de vorbă cu bărbatul. Dar, de această dată, Jador a fost extrem de dezamăgit de reacția unui bărbat pe care l-a ajutat cu bani.

Manelistul este unul dintre bărbații din showbiz-ul românesc, care a atras atenția publicului după ce a ales să nu treacă nepăsător pe lângă un cerșetor din București și i-a oferit bani. Cu atât mai mult, Jador i-a urat toate cele bune și a fost uimit de bucuria bărbatului. Dar, de această dată, lucrurile nu au mai stat la fel. După ce a repetat gestul și i-a oferit bani unui alt cerșetor, acesta a avut o reacție care l-a revoltat pe Jador.

Jador a fost extrem de dezamăgit de un cerșetor

După ce i-a oferit o sumă de bani unui cerșetor, Jador a fost dezamăgit de reacția acestuia. Se pare că bărbatul a fost nemulțumit de suma de bani pe care a primit-o, sperând să fie mai mare. Bărbatul a avut la început o atitudine umilă, dar a fost și el dezamăgit de suma de bani pe care a primit-o, care, din punctul lui de vedere, trebuia să fie mai mare.

Sursa: Social Media

Jador se mai afla în mașină cu încă un prieten, care a ironizat situația. Acesta i-a sugerat manelistului să muncească mai mult data viitoare și să vină să îi dea mai mulți bani. Acesta a imortalizat momentul și l-a publicat pe Instagram, pentru a le arăta urmăritorilor și o altă latură a cerșetorilor din București, pe lângă cea umilă, care stârnește milă.

„Dar de ce ești supărat, că ți-am dat bani puțini? De ce ai făcut fața aia de supărat? Nu te așteptai la banii aștia, nu? A fost puțin frate, e aiurea. Data viitoare fac mai mulți bani și îți dau. Alții se mulțumesc și cu o pâine, să îți fie rușine!”, a spus jador.

Prietenul său a ironizat situația

Deși amândoi au fost apoi amuzați de situație, amicul lui Jador i-a sugerat cântărețului să muncească mai mult și să se întoarcă cu o sumă mai mare de bani pentru cerșetor, ca acesta să fie mulțumit. Mai mult decât atât, atitudinea cerșetorului l-a lăsat rece, dezvăluind că acesta este motivul pentru care el nu oferă bani acestor oameni.