Jador a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară. Pe vremea când era doar un copil, nici măcar nu visa să ajungă acolo unde este acum. Provine dintr-o familie săracă și nu a avut mereu tot ceea ce și-a dorit. Cu toate acestea, el s-a ambiționat, a muncit și a reușit să câștige sume mari de bani. În clipa de față, familia lui nu duce lipsă de nimic, iar artistul de face părinților săi toate poftele.

Cântărețul are succes pe toate planurile și scoate hit după hit. Fiecare piesă pe care o lansează ajunge pe primele locuri în Trending și adună milioane de vizualizări. A devenit cunoscut odată cu participarea lui la emisiunea Puterea Dragostei. De atunci, toată lumea îl știe și îi ascultă piesele.

Jador este mai sincer ca oricând

Acum, Jador are propria emisiune care a prins foarte bine și pe care admiratorii lui o urmăresc cu sufletul la gură. În cadrul acesteia, cântărețul vorbește despre lucruri despre care nu a mai făcut-o până acum. Este extrem de sincer cu fanii lui de peste tot și a reușit să îi cucerească în acest mod.

Jador, dezvăluiri dureroase din trecut. Artistul își amintește cu greu de acele clipe: ”Am fost scuipat, umilit, jignit”

El reușește să își păstreze mereu zâmbetul pe buze, deși viața lui nu a fost deloc ușoară. Recent, Jador a vorbit despre perioada în care era mai puțin cunoscut. Oamenii se comportau urât cu el din cauza culorii pielii și îl tratau cum nu se poate mai rău. Toate aceste lucruri l-au afectat în timp, chiar dacă nu a lăsat mereu să se vadă acest lucru. Aceste întâmplări l-au învățat multe lucruri pe îndrăgitul artist.

„Am fost scuipat, umilit, jingit. Cântam la un restaurant, eram la început și era un băiat acolo… eu îmi doream foarte mult să cânt și băiatul mi-a spus să cânt, nu avea cum să nu îi placă și mi-a spus să rămân acolo. Și aveam o rație de făcut, trebuia să fac bani. Eu veneam cu autobuzul, eram mic, de la 14 ani am început treaba asta. Terminam uneori la 2 noaptea, stăteam până la 5 în frig. Eu am muncit și mi-a fost foarte greu”, a povestit Jador.