Jador este extrem de sincer, mai ales când vine vorba despre femei. Este foarte pretențios în legătură cu o posibilă iubită. Are un anumit tipar pe care îl urmărește și nu vrea să se abată de la reguli. Recent, el le-a spus tuturor cum ar trebui să arate iubita lui și speră să găsească persoana potrivită.

Cântărețul este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la noi din țară. Acesta nu mai este, însă, un secret pentru nimeni. El reușește să cucerească pe oricine datorită carismei sale, dar și a felului în care arată. Multe ar vrea să fie cu el, dar el nu are ochi pentru niciuna. Este singur de foarte mult timp, dar nu se grăbește să găsească femeia ideală.

Jador și-a pus fanele pe jar

A iubit o singură persoană la viața lui cu adevărat. Pentru ea ar fi făcut absolut orice i-ar fi stat în putință. S-a comportat cu ea, așa cum nu a făcut-o cu nimeni altcineva și se pare că încă îi mai stă gândul la ea. Unii s-au întrebat de mai multe ori cum arată femeie perfectă pentru îndrăgitul artist.

Jador, dezvăluiri despre iubita perfectă. Cum trebuie să arate femeia de lângă el: "Are tot respectul meu"
Instagram

După cum știți deja, el este extrem de sincer cu fanii lui. Nu i-a ținut prea mult oe jar și le-a făcut o serie de dezvăluiri incendiare. Vrea să aibă alături de el o femeie sinceră, modestă și care să fi pornit de jos la fel cum a făcut-o și el. La prima vedere, nu pare atât de greu, dar el știe că femeile vor să îi fie alături doar pentru cine este. Nu vrea o relație din interes în niciun caz, pentru că nu vrea să se creadă mai presus decât altele atunci când are bani.

„Mi-am dat seama că o fată cu care m-aș potrivi trebuie ori să pornească de jos ori să fie jos din punct de vedere psihic. Pentru că-n momentul în care are bani, mi-am dat seama că se crede mai presus decât altele”, a spus Jador.