Jador a dat din nou dovadă de sinceritate, așa cum și-a obișnuit fanii în ultima vreme. Zilele acestea, el le-a atras imediat atenția fanelor sale. El le-a spus tuturor cum ar trebui să arate femeia ideală pentru el și cum trebuie să se comporte. Are un anumit tipar și nu are de gând să se abată de la reguli pentru nimeni.

În plus, el încă suferă după ultima femeie pe care a iubit-o din sufletul lui. Despărțirea a lăsat răni adânci în sufletul lui, chiar dacă nu lasă mereu să se vadă acest lucru. Jador are mereu zâmbetul pe buze, dar numai el știe cum se simte, de fapt. Din câte a spus chiar el, suferă enorm și i-a compus femeii respective chiar și o piesă.

Jador a încins imaginația femeilor

Face Jador ce face și își pune toate fanele pe jar. Este unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea mondenă, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Multe femeie visează la el, dar lui nu îi pasă de niciuna. A mai spus faptul că nu își dorește o relație din interes și nici vreo femeie care să stea cu el doar pentru că este o persoană publică. Îi va fi greu să găsească persoana potrivită, dar nu își pierde speranța.

„Să fac covorul ăsta curat că poate mă întind și eu cu vreuna pe aici. Dacă ai ști tu adevărul despre covorul ăsta, nu te-ai mai întinde. Mai pun și eu fetele, le fac câte un masaj aici”, a spus cântărețul.

Jador, declarații incendiare despre partidele de dragoste. Cum se comportă cu femeile: "Le fac câte un masaj"
Instagram

El și-a deschis inima în fața telespectatorilor, în timp ce făcea puțină curățenie prin casă. Cântărețul a mărturisit cum se comportă cu doamnele și domnișoarele care trec pragul casei sale. Se pare că el obișnuiește să le întindă pe covor și să le facă masaj.

„Covorul e un foarte bun instrument… Jos pe covor, în dormitor. Pac! E bun covorul”, a mai spus artistul.