Jador, magnet pentru femeile trecute de prima tinerețe.

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. De asemenea, se pare că artistul este cunoscut ca fiind drept și magnetul femeilor, mai ales datorită aspectului său fizic. Ei bine, recent, se pare că mai multe doamne trecute de prima tinerețe, i-au dedicat artistului mai multe declarații de dragoste. 

Pe lângă faptul că Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, artistul este și un adevărat magnet pentru femei. După zvonurile legate de viața sa amoroasă, se pare că mai multe doamne au trecut la treabă și i-au dedicat acestuia o declarație de dragoste.

social media

Jador, magnet pentru femeile trecute de prima tinerețe

De când a devenit celebru, Jador nu și-a dezamăgit niciodată fanii. Piesele sale au devenit adevărate hituri. Însă, pe lângă succesul său, se pare că artistul are un mare lipici la femei. Nu la orice femei, ci la cele trecute de prima tinerețe. Se pare că un grup mai mare de doamne și-au luat inima în dinți și i-au făcut artistului o declarație de dragoste.

Femeile își exprimau interesul față de acesta. Așadar, Jador nu a mai stat pe gânduri și a publicat videoclipul cu doamnele respective pe Instagram.

„Fetelor, dacă nu mă luați de bărbat, mă iau doamnele. Am și eu pretendentele mele”, a scris Jador în dreptul filmulețului, pe Instagram.

Grupul respectiv de femei apar în spatele unui gard, unde s-au adunat pentru a-i face artistului declarația de dragoste. Mai mult decât atât, acestea l-au chemat la ele, spunându-i lui Jador că le place de el.

„Hai, hai mămică, hai să te vedem. Unde e, că nu îl văd, arată-mi-l să îl văd. Hai Jador, hai că te așteaptă niște babe, ce să îți facem. Nouă ne place de tine”, este mesajul transmis de grupul de doamne.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.