Chiar dacă face furori și are multe concerte, nu uită să fie om de cuvânt

Jador este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din România. Artistul a devenit celebru odată cu participarea sa la emisiunea matrimonială de la Kanal D. Faima i-a adus manelistului numeroase colaborări cu nume sonore, dar și concerte și evenimente private.

Tocmai pentru că este extrem de solicitat să cânte la foarte multe petreceri, fanii săi și-au pus mai multe semne de întrebare cu privire la prezența sigură a acestuia în localurile la care este invitat. Iată ce mesaj a transmis Jador urmăritorilor săi.

Își onorează sau nu Jador invitațiile

Artistul se bucură în acest moment de un real succes. Și, pentru că publicul îi scandează numele la concerte, inevitabil cântărețul este invitat și la evenimente private.

Deși până acum nu au existat informații potrivit cărora Jador nu ar onora invitațiile, se pare că au ajuns mai multe zvonuri la urechile artistului conform cărora nu s-ar prezenta la unele petreceri. Pentru a-și liniști fanii, acesta a creat un filmuleț prin care le-a transmis un mesaj clar, lipsit de interpretări.

„Sunt foarte speriat de faptul că lumea crede că ar exista posibilitatea ca eu să nu ajung la vreun eveniment. Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva. Puteam să fiu și în Dominicană, oriunde, eu nu m-am dus în finala „Survivor”, pentru a-mi onora evenimentul.

Nu există așa ceva, oamenii semnează un contract prin care eu îmi iau angajamentul pentru a-mi duce evenimentul la bun sfârșit. Jador nu își încalcă cuvântul”, a transmis cântărețul în mediul online.

@jadorEu sunt altceva Oameni Buni ! Eu sunt Om de onoare și cuvânt……♬ sunet original – Jador


Internauții au replicat la rândul lor și au scris în secțiunea de comentarii mesaje de susținere și apreciere. Mai mult decât atât, unii dintre fani au întrebat cum s-ar putea prezenta artistul în cazul în care ar fi răcit. Răspunsul nu a întârziat să apară. Prin urmare, Jador a susținut că a participat la evenimente și atunci când nu se simțea în formă.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii