Jador și Mario Fresh au petrecut multe ore împreună în studioul lui Alex Velea.

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi. Aproape că nu există piesă care să nu fie pe primele locuri în Trending și care să nu atingă milioane de vizualizări. Jador este ca un magnet pentru vizualizări, iar cei care au colaborat măcar odată cu el, au trăit asta pe propria piele.

Jador este un artist asumat care s-a confruntat de-a lungul timpului cu fel de fel de diferențe. Artistul recunoaște că faima a venit la pachet și cu anumite dezavantaje pentru el pe care nu se ferește să le verbalizeze. Ionuț a avut parte de multe jigniri, dar și de etichete puse greșit din cauza genului muzical pe care îl cântă.

Jador nu are de gând să renunțe vreodată la manele din cauza criticilor cu care se confruntă. Acesta este conștient de faptul că are o comunitate impresionantă de fani care îi este mereu aproape și îl susține. Totuși, oricât de împlinit ar fi în acest punct al carierei sale, manelistul are și câteva regrete pe care știe că nu are cum să le depășească.

Jador, adevărul despre relația pe care o are, în prezent, cu Mario Fresh. Artistul are o listă lungă de regrete
Instagram

Jador crede că la radio se difuzează „manele mascate”

De exemplu, Jador a recunoscut că este foarte bun prieten cu Mario Fresh. Chiar dacă abordează genuri muzicale diferite, cei doi se completează foarte bine când vine vorba de creație. Lui Jador i-a plăcea foarte mult să colaboreze cu Mario, însă știe că acest lucru nu este posibil. Și nu pentru că nu are, ci pentru că realizează cât de mult i-a dăuna carierei lui Mario Fresh.

„Eu sunt prieten foarte bun cu Mario Fresh. Suntem foarte buni prieteni, avem cam aceeași vârstă, am mai umblat împreună prin cluburi, am mai mâncat ceva împreună, am mai făcut muzică. Eu nu pot colabora cu el și eu nu vreau să colaborez cu el pentru că îl afectează. Și el știe că îl afectează.

Despre ce vorbim?! N-ar mai intra pe radio dacă ar face o astfel de piesă. Eu nu mă vad pe radio. Radioul este primul factor care, din punctul meu de vedere, face o discrepanță între genurile muzicale. Mi-ar plăcea să intru pe radio. Oamenii care cântă pop nu pot să cânte manele”, a spus Jador în podcastul lui Gojira.

@video.clipuri1 #jador #podcast #fy #2022 #videoclipuri1 #foryou #bucuresti ♬ original sound – video.clipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.