Jador este unul dintre cei mai râvniți burlaci din lumea mondenă și ar putea fi cu oricine și-a dori, dar el nu își dorește să fie cu oricine. Singura femeie pe care și-o dorește în viața sa este Georgiana Elisei, cea pe care a cunoscut-o în perioada facultății și care îl cunoaște așa cum este el cu adevărat. A apreciat la ea faptul că nu l-a respins, ci l-a iubit sincer deși la vremea aceea nu era cunoscut și nu avea atât de mulți precum are în momentul de față.

„Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu”

În competiția Survivor România, fiind departe de casă și de cei dragi, a realizat că vrea ca ea să fie mama copiilor săi și a sperat ca în momentul în care va reveni în țară, lucrurile să se rezolve între ei și să fie din nou împreună, dar nu a fost deloc așa. Sunt mai multe lucruri care stau în calea fericirii lor, iar printre acestea se numără și gelozia femeii pentru care manelistul ar face orice.

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, fostul concurent de la Survivor România a vorbit din nou despre femeia pe care o iubește și care va rămâne pentru totdeauna marea sa iubire. Acesta a povestit că nu sunt împreună acum, deși el o iubește așa cum este și o apreciază enorm pentru felul ei de a fi. Se știu de când erau adolescenți, au lucrat împreună și s-a atașat de ea, considerând că este perfectă pentru el.

Din nefericire, motivul pentru care cei doi nu pot fi împreună este legat de faptul că Georgiana Elisei este mult prea geloasă și nu acceptă absolut deloc ideea cum că Jador se află în prezența altor domnișoare. Din această cauză, relația lor nu poate continua, cu toate că Jador și-ar dori cu totul altceva.

Jador, adevărul despre relația cu Georgiana Elisei: "Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună"

„Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea. Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă, și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit. Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, a povestit artistul.