Cel mai în vogă cântăreț de manele din zilele noastre, Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit viral în lumea mondenă de când a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D. Ulterior, și-a făcut un renume în lumea muzicală a manelelor.

Jador este cel mai râvnit burlac manelist, însă, cu toate acestea, artistul este foarte rezervat atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală. În trecut, cântărețul a format un cuplu cu Georgiana Elisei, de care s-a despărțit, în nenumărate rânduri. A menționat pe pagina sa de Instragam că au ales să meargă pe drumuri diferite care să nu se mai intersecteze.

Jador, adevărul despre relația cu Georgiana Elisei. Artistul a dat cărțile pe față
Playrech

Jador și Georgiana Elisei, din nou un cuplu? Cântărețul dă cărțile pe față

Recent, cei doi au fost surprinși împreună. Cântărețul nu o poate uita pe brunetă? Jador are numai cuvinte de laudă la adresa Georgianei Elisei. Aceasta este tânăra care, încă din copilărie, l-a pus pe jar pe fermecătorul cântăreț. Cei doi au fost împreună pe timpul facultății. Pe vremea aceea, artistul nu era cunoscut în lumea mondenă și nu avea o carieră muzicală. Jador o consideră pe Georgiana Elisei iubirea vieții lui, motiv pentru care nu se vede însurat cu o altă femeie. Își dorește să scape de burlăcie, doar dacă fosta iubită și prietenă din copilărie acceptă să-i fie aproape pentru tot restul vieții.

Mister elucidat de fostul concurent la Survivor

„Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu…nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea. Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit.”, a declarat Jador la un post de televiziune.

Jador a lansat mai multe piese, de-a lungul timpului, pe care le-a dedicat celei mai importante femei din viața sa. Curând a impresionat publicul cu o piesă de dragoste, în care, la propriu, și-a pus sufletul. Cu aceste piese, îndrăgitul faimos de la „Survivor” a strâns mii de vizualizări pe YouTube.

„Am compus versuri și melodii…și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei, pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație. Apucasem să compun versuri și să cânt piesa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. Am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că este un gest frumos de despărțire.”, a scris Jador pe Instagram.

De ce Jador și Georgiana nu formează un cuplu?

Jador a recunoscut că încă o iubește și știe sigur că este reciproc sentimentul. Cu toate acestea, Jador „dă vina” pe gelozie, susținând că este foarte mare și îi împiedică să fie din nou fericiți. Georgiana Elisei este o fire geloasă și posesivă, din cale afară. Nu acceptă ca Jador să fie înconjurat de femei atrăgătoare, deși acesta are ochi doar pentru ea și i-a demonstrat că îi este fidel.

„Gelozia nu ne lasă să fim împreună. Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa.”, a declarat Jador la un post de televiziune.