Jador a deschis din nou subiectul plecării sale din țară. Se pare că, din motive necunoscute, artistul nu vrea să ofere foarte multe detalii despre acest pas pe care urmează să-l facă, așa că fanii au început să emită tot felul de ipoteze care au ajuns la urechile lui Jador.

Se pare că artistul este destul de hotărât să facă pasul de a pleca din țară. Admiratorii săi nu au întâmpinat această veste cu foarte mult entuziasm, astfel că au început să-și pună fel și fel de semne de întrebare. Jador va pleca din țară timp de 6 luni, perioadă în care nu va mai avea activitate nici pe rețelele de socializare. De asemena, manelistul își exprimă dorința de a păstra totul într-o discreție totală. Nu va dezvălui, pentru moment, nici locația și nici motivul pentru care va pleca.

În lipsa unor alte detalii, fanii artistului nu au pus stop ipotezelor. Unii sunt de părere că scopul lui Jador este acela de a se lansa și a se promova în Statele Unite, iar alții au susținut faptul că plecarea cântărețului este legată de o tânără misterioasă care i-a pus inima pe jar.

„Muzica o să îmi lipsească de aici. În rest nimeni. De familie sunt învățat să îmi fie dor. Sunt plecat fără ei de atâția ani. Nu știu ce să fac. Nu am cui să las mașina, am încercat să o las cuiva, dar îmi spune că dă faliment dacă pune atâta benzină. O să plec undeva pe Glob, nu plec de pe Pământ. Nu o să fie ușor”, a continuat el.

Jador vine cu noi detalii

Ca de fiecare dată, Jador nu a lăsat lucurile în aer, așa că a venit și a lămurit definitiv faptul că ceea ce cred fanii nu reprezintă realitatea. Așadar, Jador demontează toate ipotezele fanilor, inclusiv cea potrivit căreia ar intra la închisoare. Totodată, își asigură admiratorii de faptul că totul este în ordine în viața lui, că are parte de pace și liniște.

” Nu pot să zic încă de ce. Nu intru la pușcărie, adică e ok. Nu pot să vă zic. Toată lumea se gândește că mă duc cu Costi in America, dar nu e așa. Nu plec cu muzica. O să plec pentru că așa trebuie. Plec să îmi găsesc consoarta acolo. Glumesc, desigur. Nu plec după nimeni. Ce, sunt nebun?”.

Cert este faptul că artistul nu are de gând să se răzgândească, iar fanii lui nu au încotro în această situație. va fi necesar să accepte plecarea artistului pentru o perioadă de 6 luni, perioadă în care nu se vor mai putea bucura de taentul artistului nostru.