Jador a vorbit despre întoarcerea la Puterea Dragostei! ”Acolo e stres”

Jador a vorbit, în sfârșit, despre întoarcerea lui în casa Puterea Dragostei. Fanii au sperat ca decizia lui să fie alta. Cântărețul a fost extrem de sincer cu privire la revenirea lui în îndrăgita emisiune prezentată de Andreea Mantea. Se pare că decizia este una definitivă și nimeni și nimic nu îl va face să își schimbe decizia, la care s-a gândit multă vreme.

Jador a vorbit și le-a spulberat speranțele fanilor

Jador este unul dintre concurenții de la Puterea Dragostei; care ar avea cele mai mari șanse pentru a lua marele premiu. Dar se pare că pe Jador nu îl interesează sub nicio formă acest lucru și a a luat o decizie definitivă. Îndrăgitul cântăreț nu se întoarce la Puterea Dragostei și a oferit și o serie de argumente în acest sens. Fanii sperau că îl vor revedea la Kanal D pe Jador, dar nu se va întâmpla.

Se pare că participarea lui la Puterea Dragostei a fost un stres, iar Jador a vorbit sincer despre asta. Acum, Jador are o carieră de succes, pe cont propriu și vrea să lase trecutul în urmă. Vrea să facă piese pentru fanii lui și să își vadă în continuare de viață. Este ferm convins că nu va mai călca în casa Puterea Dragostei, pentru că nu mare are ce să facă acolo. După ce Jador a vorbit despre asta, fanii au extrem de dezamăgiți.

Ce a declarat Jador pe YouTube?

”Eu niciodată n-o să mai calc în casa ”Puterea Dragostei” pentru că nu mai am ce să fac acolo. Știu că dacă mă duc sunt șansele cele mai mari să câștig, acum e altfel la mine, dar nu mai am timp, prefer să stau acasă, să stau liniștit. Acolo e cu stres, frate, toată lumea dă în tine, zice că ai făcut aia, că ți-ai bătut joc, că ai făcut așa și nu e chiar așa… Si vă dau un exemplu, dacă Ella plânge în emisiune, lumea mă blamează pe mine că uite, faci fata să sufere. Și poate am simțit eu să fac, nu e pentru mine, frate, nu vreau să fiu cu ea. Dar lumea nu înțelege, unii oameni, alții înțeleg că vreau altă gagică… Nici ea nu e de judecat că plânge, dar… în emisiune nu vreau să mă mai întorc.

Eu, sincer, nu mai vreau să aud de Puterea Dragostei. Eu respect mult emisiunea aia, de asta mai și intru în direct. Intru în direct din cauză că respect emisiunea. O mare parte din ceea ce sunt, sunt datorită acelei emisiuni. Dar eu nu aș intra, dacă m-ar suna n-aș mai răspunde. Acum sunt ok, îmi văd de munca mea , am și eu visele mele, de mic copil am visat la anumite lucruri… nu mai vreau să aud de emisiune”, a declarat Jador într-un live pe Instagram.

 

Cel mai mare secret din copilărie al Claudiei Pătrășanu a fost divulgat!

Moartea în religiile lumii: Budismul