Multă lume plătește bani grei, pentru a-l duce pe Jador să le cânte în cadrul unui eveniment. De la o vreme, manelistul are un program extrem de încărcat și cântă peste tot din țară. Acesta se bucură foarte, foarte mult când oamenii vin la cântările sale să cânte alături de el, când dansează și când nu stau cu telefonul încontinuu pe el, să îl filmeze sau când îi dau încontinuu bani pentru dedicații.

Jador, enervat la culme la o cântare

O filmare în care Jador le refuza banii oamenilor, în care le dădea banii copiilor și în care a rupt 100 de lei în fața oamenilor a devenit virală în mediul online. Ei bine, se pare că artistul a decis să facă toate aceste gesturi enervat fiind de atitudinea oamenilor care au uitat să se distreze.

El a ținut să clarifice faptul că nu a afirmat că nu mai cântă pentru bani, motiv pentru care internauții i-au sărit în cap. Așa a simțit să facă în acele momente, pentru că oamenii nu îl lăsau să cânte, să își facă programul pe care îl pregătise pentru ei în seara respectivă.

 

”Oameni buni, am văzut foarte multe tik tokuri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus ca nu vreau sa mai cant pentru bani…am rupt chiar 100 de lei pentru ca cineva insista foarte mult cu bani, nu ma lasa in pace, nu ma lasa sa cant si sa-mi fac programul, i-a luat un copil banutii si i-am dat tot ce mai aveam in buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu parintii. Ce voiam sa zic e ca nu am ajuns si ca n-o sa ma gandesc niciodata in viata mea ca am ajuns…eu am refuzat banii respectivi pentru ca toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai danseaza asa cum se facea odata. Nu stiu cum sa va zic, eu cant de cand eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu statea cu telefonul pe tine…”, a zis , pe Story,