Hoții s-au distrat în vacanțe pe banii lui Jador.

Jador nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Manelistul tună și fulgeră și pe bună dreptate. Recent, aceasta a aflat că a fost jefuit, iar paguba este una imensă. Conform rapoartelor primite de la bancă, manelistul a rămas fără toate economiile lui de un an. 

Jador este foarte supărat și a ținut să le comunice asta și celor care îl urmăresc. Nu mai este niciun secret faptul că artistul câștigă bani frumoși din concerte și din proiectele în care este implicat. Până acum, artistul s-a distrat, dar a pus o sumă destul de mare și în contul de economii. Supriza a venit abia acum, când a aflat că banii lui nu mai sunt.

Manelistul a crezut că este o farsă, însă totul este cât se poate de real. Contul lui de economii a fost spart, iar cel care l-a jefuit nu s-a uitat deloc la bani. Persoana respectivă a mers în vacanțe pe banii lui Jador și și-a cumpărat numai lucruri scumpe. Manelistul nu știe cum s-a ajuns în acest punct, însă, are o bănuială.

Mai exact, acesta crede că atunci când a tot făcut cumpărături online, cardul lui a fost clonat. Cea mai mare supărare a lui este pe banca la care avea contul deschis. De mai bine de 4 ani, manelistul era clientul unei sucursale cu acționari austrieci. Însă, după acest eveniment, Jador nici nu a mai stat pe gânduri. A mers imediat la bancă și a închis contul.

Jador a rămas fără economiile strânse timp de un an. Manelistul a povestit cum a fost jefuit
Arhivă presă

Jador este jefuit a doua oară

Din păcate, nu este pentru prima dată când acesta este păgubit de o sumă mare de bani. Anul trecut, banii au dispărut chiar de sub nasul lui. Mai exact, din casă, din locul unde obișnuia să-i țină. Deși nu a făcut un eveniment din asta și nici nu a căutat scandal, a știut foarte bine cine l-a furat.

„Astăzi vreau să vorbesc cu voi despre ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu.

Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.