Jador a ajuns din nou regele vizualizarilor de pe Youtube. Cu doua piese aflate pe locul 1 si 2 în Youtube Trending, manelistul starneste invidia multor. Cea mai recenta melodie lansata alaturi de Alex Velea a ajuns in doar o zi pe primul loc. „Arde-mă, baby”, cea mai noua melodie a celor doi are toate sansele sa atinga succesul „Dau Moda”. Melodia care a atins peste 30.000.000 de vizualizari a fost produsa tot in studioul Golden Boys. Asadar, reteta succesului este asigurata.

Cea mai afectata de succesul lui Jador pare a fi Vulpita. De fiecare data cand melodia ei ajunge pe primul loc, cantecele manelistului o detroneaza. La un moment dat Jador chiar a spus ca va scoate o piesa noua de fiecare data cand melodii cu Vulpita vor ocupa locul 1. Si iata ca se tine de cuvant. Piesa Veronicai cu Rafaelo a picat de pe locul 1, tocmai pe locul 7. Asta da lovitura de imagine!

Lupta este încă deschisă!

Vulpița nu se lasă și vrea sa mearga pe urmele lui Jador. Chiar în acest moment este pregatita pentru lansare o noua melodie. De aceasta data, Veronica și Viorel canta amandoi impreuna cu Rafaelo. Rafa a declarat ca melodia este inregistrata, iar videoclipul filmat. Ramane de vazut cand va avea loc marea premiera. Mai mult ca sigur, daca cei 3 lanseaza acum o melodie noua nu va ajunge pe primul loc, din pricina lui Jador. ”Arde-ma baby” abia a fost lansata, iar in acest moment nimeni nu poate doborî succesul înregistrat de Alex Velea și Jador.

Cine este Jador?

Jador este unul dintre cei mai apreciati artisti de muzica de petrecere ai momentului. Tanarul a devenit cunoscut prin participarea la Puterea Dragostei. Acolo, publicul a rezonat cu Jador și i-a oferit o popularitate imensa. Odata ce a devenit cunoscut, tanarul a inceput sa aiba concerte pe banda rulanta. Mai mult, melodiile lansate de el ajung mereu pe primul loc in Trending și strang zeci de milioane de vizualizari.

Baiat simplu, de la tara, Jador nu a uitat de unde a plecat. Nu i s-a urcat succesul la cap, iar primii care s-au bucurat de rezultatele muncii lui au fost chiar parintii si fratii. Tanarul manelist vrea ca acestia sa duca o viata buna si le face toate poftele. Asa incearca sa se revanseze pentru faptul ca l-au crescut si ca i-au dat o educatie foarte buna. Chiar daca pe plan profesional are succesul la care nici nu visa, in plan amoros Jador este ghinionist! Poate candva va rasari soarele si pe strada lui!