Jador nu duce deloc lipsă de bani, dar recunoaște că, la un moment dat, i-a trecut prin gând să își facă OnlyFans.

Jador a fost mereu foarte sincer cu fanii lui. Manelistul a vorbit deschis despre orice subiect, mai ales că a știut că cei care îl urmăresc îi sunt aproape necondiționat. În ultima vreme, pe artist l-a măcinat o problema și a simțit nevoia să se destăinuie în fața admiratorilor.

CITEȘTE ȘI Jador, făcut praf de către fani. Live, vocea artistului a lăsat de dorit. VIDEO

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști din generația nouă. Piesele lui sunt abonate la cele mai bune poziții din topuri, iar fanii le cântă vers cu vers. Ionuț Dumitrache, pe numele lui real, poate spune că este un norocos, din mai multe puncte de vedere. Artistul nu doar că a fost înzestrat cu talent, dar mai are un atuu.

Jador este idolatrizat de sute de mii de domnișoare care îl complimentează zilnic. Frumusețea lui este mai mult decât evidentă, așa că unii și-a făcut curaj și i-au lansat manelistului propuneri destul de curajoase. Tocmai pentru că a devenit din ce în ce mai popular OnlyFans, Jador a fost întrebat de ce nu își face și el cont pe acea platformă.

Jador a primit propunerea de a-și face cont de OnlyFans. Ce răspuns a oferit manelistul
Instagram

Jador are frică de… mama lui

Asumat ca de obicei, manelistul a recunoscut că nu i-ar displăcea ideea, doar că, momentan, nu poate să o pună în aplicare. Nici vorbă că nu ar avea încredere în el sau că ar fi vreo pretendentă la inima lui geloasă! Cea care îl împiedică să se „lanseze” în acest domeniu este chiar mama lui.

Jador are o relație specială cu mama sa și ține foarte mult cont de sfaturile ei. Artistul a declarat că i-ar fi extrem de rușine ca mama lui să vadă că este prezent pe OnlyFans și că postează imagini indecente. Mama manelistului este destul de conservatoare din cauza religiei pe care o are. Cu luni în urmă, aceasta a recunoscut că nu a ascultat niciodată piesele fiului ei și nici nu prea este de acord cu ce face acesta.

„Mă omoară mama! Eu mi-aș arăta „ciomăgelul”, că mi-ar prinde bine să vadă lumea că avem și noi, băieții!”

@tania_plesa1 Numai acolo sa nu te vad @🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 #jador #only #fans #jador #viralvideo #viralromania #moldova #chisinau #taniaplesa1 #romania #2022 #GameTok ♬ Dacă n-ai bani – Bogdan DLP & Gheboasa & Lil Cagula

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.