Jador nu este doar un artist, ci și un om înainte de toate. Acest lucru l-a dovedit în fața miilor de oameni care au fost prezenți la unul din concertele sale. Iată de ce a izbucnit cântărețul, în lacrimi

Jador este fără doar și poate unul dintre maneliștii preferați ai românilor. De când a devenit celebru, artistul se bucură de un succes ireal pe plan muzical și a atras milioane de simpatii atât în țară și chiar și peste hotare. Onorează o mulțime de evenimente și concerte, iar atunci când se află pe scenă, face o atmosferă de neuitat. 

Cu toate acestea, recent, la unul dintre concertele sale, Jador a izbucnit în lacrimi. Clipul video s-a viralizat rapid pe Tiktok, acolo unde oamenii l-au surprins plângând. Mulți se întreabă care este motivul. Ei bine, se pare că pe cântăreț l-au copleșit emoțiile atunci când în fața sa a văzut o mulțime de oameni care-l priveau cu admirație. Nu se aștepta nicio secundă ca meseria lui să devină atât de apreciată, iar oamenii să-l iubească cu atât patos.

Jador a plâns în hohote pe scenă

Înainte să urce pe scenă, Jadoar a ținut să meargă aproape de miile de fani care au fost prezenți la concert. Aceștia s-au îmbulzit cu toții să-l îmbrățișeze pe artist, iar asta i-a declanșat o mulțime de emoții. Nu a durat mult până când Jador a început să plângă și a durat ceva până și-a regăsit cuvintele.

„Nu mă așteptam niciodată că o să fiu așa. Vă mulțumesc pentru tot. Vă iubesc, mi-ați schimbat viața!”, a spus artistul la microfon, pe scenă.

@jador #jador #jadirasii ♬ sunet original – Jador

Jador, mesaj emoționant după concert

Videoclipul încărcat pe TikTok a avut atașat și un mesaj scris de artist. Acesta a ținut din nou să le mulțumească tuturor oamenilor care îl iubesc și să le explice tuturor motivul pentru care a plâns.

„Mi-ați schimbat viața și am plâns pentru că nu îmi imaginam vreodată că o să ajung să mă privească atâția oameni cu admirație, eu fiind doar un om simplu.”, a scris Jador pe TikTok.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.