Jador a fost pus recent într-o situație nu tocmai plăcută din niciun punct de vedere. Cântărețul este extrem de fericit, pentru că ocupă primele locuri în trending cu cele mai noi piese ale sale; una în colaborare cu Alex Velea, iar cealaltă în colaborare cu Nicolas Sax. Din păcate, Jador nu se poate bucura pe deplin de reușita lui, pentru că a trecut prin câteva momente grele de curând.

Reclamă

Se pare că îndrăgitul cântăreț a fost oprit de polițiști, iar de data asta nu a scăpat fără amendă. Jador a fost oprit de oamenii legi prin Focșani, pentru că depășise limita de viteză permisă. Se pare că artistul  ircula cu o viteza de 98 km/h pe o portiune de drum unde viteza maxima era de 50 km/h. A dat-o în bară Jador și s-a întors acasă cu o amendă de toată frumusețea.

Ce a postat Jador pe Instagram?

Oamenilor legii nu le-a păsat de faptul că este…Jador și au acționat în consecință. Cântărețul a împărtășit momentul neplăcut și cu fanii lui de pe Instagram. Le-a povestit cum a fost oprit de poliție și de ce. Apoi, după ce a primit amenda a mai făcut un story. Nu putea să creadă că i se întâmplă chiar lui, dar legea e lege, iar el nu a respectat-o de data asta.

„M-au oprit, ce pot sa zic?! M-au luat”, a spus Jador

„M-au nenorocit! Bravo, Johnule! M-au rupt”, a mai spus cântărețul.

Recent, Jador i-a făcut propuneri indecente unei femei, iar Velea a avut ceva de zis. Acest lucru s-a întâmplat l  filmările celei mai noi piese pe care a lansat-o alături de Alex Velea, Arde-mă baby”. Gestul deplasat pe care l-a făcut Jador l-a scos din sărite pe Velea, care a reacționat imediat. Se pare că femeia respectivă era soția unui tovarăș de-al lui Alex, asta explicând și modul în care a reacționat.

„Bună, fetele! Pup cu limba! Pă, bruneto, te pup cu limba! Bruneto, te pup cu limba, știu că și tu mă vrei!”, i-a spus Jador femeii respective.

 „E nevasta unui tovarăș de-al meu! Nu mai filma asta!”, a reacționat imediat Alex Velea.