Jador, declarații exclusive despre prietenia cu Mario Fresh!

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere din România. Iar asta nu o spunem noi, ci o dovedește numărul foarte mare de fani pe care îi are nu doar în România, ci și peste hotare.

Agenda sa de evenimente este adesea plină, dar, fără voia lui s-a eliberat puțin, după ce a fost interzis pe scena Filarmonicii din Timișoara, acolo unde trebuia să susțină un concert. Biletele la evenimentul său s-au vândut ca pâinea caldă, însă autoritățile au decis să anuleze tot. Cântărețul s-a supărat foc și pară și susține că totul este o discriminare.Acestea nu sunt singurele probleme pe care Jador le are.

Artistul se plânge că nu poate să colaboreze pe plan muzical cu prietenii săi, căci asta le-ar afecta imaginea.

Motivul pentru care Jador nu poate colabora cu Mario Fresh

Cântărețul de manele a abordat o altă problemă, pe lângă cea în care a fost interzis pe scena Filarmonicii din Timișoara. Jador susține că, deși se înțelege bine cu Mario Fresh și sunt foarte buni prieteni în viața de zi cu zi, ei doi nu vor putea colabora niciodată și pe plan muzical.

Sursa: Social Media
Asta nu pentru că stilurile lor muzicale sunt diferite, ci pentru că o posibilă colaborare cu el i-ar afecta imaginea iubitului Alexiei Eram. Ba chiar artistul spune că melodiile lui Mario nu s-ar mai auzi pe la radio.

„Uite, mă sună Mario Fresh. Eu nu pot colabora cu ăsta și e unul dintre prietenii mei foarte buni, suntem amândoi moldoveni, ne înțelegem foarte bine, dar nu putem colabora, pentru că l-ar afecta pe el, îți dai seama. În realitate îl afectează, nu îl mai bagă pe radio. 

Despre ce vorbim. Adică dacă nu știți, nu știți, dar în realitate chiar îl afectează. Nu doar cu el, cu toți sunt prieteni și nu pot să colaborez cu ei, doar pentru simplul fapt că îi afectează pe ei la radio. Și chiar îi afectează”a mărturisit Jador într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro.

Jador va concerta la Timișoara, după ce a fost interzis pe scena Filarmonicii

După ce a primit o mulțime de mesaje de la timișorenii care voiau să-l vadă și să-l asculte cântând live, cântărețul s-a ambiționat și, în ciuda faptului că nu a fost lăsat să concerteze pe scena Filarmonicii de la primarul Dominic Fritz, a promis că va susține un concert cu intrare liberă.

„Vreau să le dau o veste foarte bună timișorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susține un concert gratis în Timișoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită. O să aflați ulterior locația.

Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiți pentru că am primit, nu știu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram.

Și aș vrea să susțin un concert pentru toți oamenii din Timișoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiți un om, fie el neamț, țigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreț de muzică clasică sau alte genuri muzicale.”, a declarat Jador în mediul online.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.