O acrobată în spectacolul Winter Wonderland din Hyde Park a căzut 30 de metri în fața familiilor îngrozite în această seară.

Interpreta de la Zippos Cirque Berserk, Jackie Armstrong, în vârstă de 35 de ani, se spune că a scăpat din hamul ei în timpul spectacolului de la ora 18:00.

Pozele postate online arată o ambulanță în afara circului.

Într-o declarație, Zippos Cirus a spus că Jackie, mămică, este un artist de circ foarte experimentat, cu 10 ani în ring.

A adăugat: „Jackie a fost imediat asistată la fața locului de către primii asistenți și o ambulanță sunată. A fost dusă la spital cu ambulanța și sunt așteptate informații suplimentare despre natura rănilor sale.”

Un martor a declarat pentru Mirror Online: „Momentul în care i-am văzut căderea a fost oribil și sperăm că este bine și să se recupereze în curând. Toți sunt oameni cu adevărat frumoși. Am văzut-o căzând și a tăcut instantaneu, tot ce am auzit a fost că a lovit podeaua și toată lumea a suspinat”.

Fondatorul Circus și regizorul Martin Burton au comentat: „Jackie este un artist cu foarte multă experiență, pe care îl prețuim cu drag, făcând parte din familia noastră de circ. În mod clar suntem preocupați și oferim acesteia și familiei sale tot sprijinul nostru.”