J.K. Rowling susține că sexul biologic există. Atacată de Rainbow Fascism

J.K. Rowling a fost puternic deranjată de reacțiile primite în urma unei postări de-ale sale unde își exprima opinia față de raporturile dintre sexe. Aceasta s-a referit la femei numindu-le „oameni care menstruează.” Această reacție a ei vine ca o critică împotriva celor care consideră că genderul este ceva opțional. Potrivit acestei teorii o femeie care menstruează poate fi considerată un bărbat doar pentru că așa a ales ea. Ea susține contrariul, spune doar că sexul din punct de vedere chiar există. Este un dat, nu ceva pentru care se poate opta.

J.K. Rowling față de gender

În viziunea comunității LGBT a deveni o feministă extremistă, pentru care doar drepturile femeilor pot fi luate în considerare. I s-a pus eticheta de anti-trans, spunându-se faptul că exclude „femeile trans”.

J.K. Rowling s-a departajat rapid de această premisă, miza expresiei sale fiind una cu totul și cu totul diferită. Aceasta a insistat asupra faptului că atunci când se pornește de la ideea că sexul nu este ceva real nu ar trebuie să existe nici atracție sexuală. Dacă sexul nu ar exista deloc atunci nici cauza femeilor nu ar mai fi ceva de luat în seamă. A mai spus că iubește și cunoaște mulți oameni trans, dar eradicarea ideii sexurilor ar crea o ruptură mare între oameni și existența în sine.

„Ideea că femeile ca mine, care sunt empatice cu oamenii trans de decenii, simțindu-se în asentimentul lor fiind într-o situație similară de vulnerabilitate la fel ca femeile în mod natural- adică supuse violenței masculine -„ ura ” față de persoanele trans, deoarece ele cred că sexul este real și are consecințe existențiale – este un nonsens.” A mai spus J.K. Rowling.

J.K. Rowling este o scriitoare britanică, care a intrat în atenția publicului datorită seriei sale de romane cu Harry Potter. Aceasta și-a câștigat faima prin intermediul lor, primind foarte multe premii. Cărțile sale s-au vândut în 400 de milioane de exemplare.

Regina Maria și adevărata ei iubire

Revoluția franceză: egalitarism și antisemitism