Iuliana Luciu i-a surprins pe internauți cu pozele din vacanță. Aceasta a pus pe pauză toate proiectele sale și a plecat să se relaxeze câteva zile. Spre surprindere tuturor, vedeta nu a ales o destinație exotică, ci a rămas pe bătrânul continent. 

Iuliana Luciu este una dintre cele mai îndrăgite personalități TV. În prezent este co-prezentatoare la „Prețul cel bun” împreună cu Liviu Vârciu.

Vedeta a lăsat proiectele din țară pentru o scurtă perioadă și a plecat într-o vacanță. Doar câteva zile este plecată Iuliana Luciu și a ales o zonă superbă.

Destinația aleasă în Europa, iar vremea nu este deloc prietenoasă. În Amsterdam, capitala Olandei a ales Iuliana Luciu să meargă. Aceasta a postat și câteva fotografii din cele mai cunoscute părți ale orașului. Mai mulți internauți i-au apreciat imaginile și s-au bucurat pentru ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de iulianaluciu Lucille (@iulianaluciu)

Iuliana Luciu este cunoscută ca și DJ

Iuliana Luciu s-a lansat în muzică și iubește ceea ce face. Ea este DJ și se bucură se primele colaborări, astfel că a fost prezentă la un eveniment din Monaco.

Totodată, ea nu va renunța nici la televiziune, reușind să le facă pe amândouă simultan. Iuliana Luciu se bucură de oportunitățile pe care le are în viața sa. Ceea ce face ca și DJ este o meserie sigură și nu își dorește să schimbe nimic.

Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco!
Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!

Am fost întrebată dacă am renunțat la televiziune. Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă. Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme… Deocamdată.”, a spus Iuliana Luciu pe Instagram.