Reclamă
Reclamă

Anul trecut, fosta asistentă de la „Acces Direct”, Iuliana Luciu, s-a judecat cu Andreea Podărescu, pentru că ea a acuzat-o pe Andreea că i-ar fi spart casa. Se pare că acum procesul a luat sfârsit iar Iuliana a câștigat detașabil.

Iuliana Luciu susține că a avut grijă de imaginea ei și întotdeauna și-a ales prietenii după anumite criterii  astfel încât să pară o fată decentă cu mult bun simț. Sora lui Nicoleta Luciu are perfectă dreptate, iar acum legea o obligă pe Andreea Podărăscu să îi plătească despăgubiri morale în valoare de 5.000 de lei.

Chiar dacă a fost judecată pe nedrept acum și-a câștigat dreptatea în instanță. Iuliana consideră că aceasta sumă nu poate acoperi suferința care i-a fost provocată atât ei cât și familiei sale. În urma acestei sentințe, ar trebui ca toată lumea să gândească de două ori înainte de a spune aberații nejustificate. Dacă nu se pot susține vorbele cu fapte, nu merită ca cineva să facă rău altcuiva pe nedrept. Iuliana a suferit enorm în urma etichetei impuse de Andreea dar este foarte bucuroasă că în sfârsit s-a făcut dreptate. Acum se vede cine a greșit și cine nu, și se cunoaște foarte bine faptul că Andreea a facut reale ilegalități.

Reclamă
Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro