În momentul în care va împlini vârsta de 18 ani, Iuliana Beregoi este determinată să obțină permisul de conducere. Recunoaște că nu îi este teamă de acest moment, dat fiind faptul că are foarte mare încredere în propria persoană.

Cât despre bolidul pe care visează să-l conducă, Iuliana spune că acesta ar trebui să fie unul puternic.

„De trei ani tot zic că îmi doresc…”

Sursa: Social media

„Îmi iau carnetul. Nu îmi este deloc teamă, am mare încredere în mine. Mai întâi carnetul și apoi mașină. Sau nu contează, poate să fie prima dată și mașina, chiar nu contează. Îmi doresc o mașină puternică. De trei ani tot zic că îmi doresc un anumit model, recunoscut pentru mașinile foarte puternice.” a declarat Iuliana pentru EGO.ro

În anul 2020, Iuliana Beregoi a trecut prin momente dramatice. Artista a fost victima unui accident rutier, în urma căruia s-a accidentat la cap, iar în urma loviturii s-a ales cu o cicatrice. După această întâmplare nefericită, Iuliana și-a promis că va face tot ceea ce-i stă în putere pentru a deveni șofer.

Se pare însă că tatăl său nu prea ar fi de acord cu dorința fetei sale de a conduce o mașină puternică. Bărbatul mărturisește că este vitezoman și este de părere că fiica sa l-ar putea moșteni.

„După accident, eram la clinică, aveam cicatrice pe frunte, am intrat la o emisiune și de atunci am zis că abia aștept să fac 18 ani ca să îmi iau permisul de conducere. După accident, primul gând a fost să îmi iau permisul. Am încredere în mine să merg singură, să fiu eu șoferul meu. Tata nu prea este de acord cu mine, că zice că semăn cu el și că o să bag piciorul în pedala de accelerație dacă îmi iau o mașină puternică.” a declarat artista pentru aceeași sursă