Revine sau nu Iulia Vântur în televiziune?

Iulia Vântur este una dintre veteranele televiziunii din România. Aceasta a prezentat alături de Ștefan Bănică emisiunea fenomen „Dansez pentru tine”. După încheierea proiectului, vedeta a trecut la cârma emisiunii „Ferma vedetelor”, show pe care l-a prezentat timp de mai multe sezoane.

De câțiva ani însă, Iulia nu a mai fost implicată în proiecte televizate la noi în țară. Acest lucru se datorează faptului că s-a mutat în India, acolo unde locuiește alături de iubitul său, Salman Khan.

„Chiar mi-e dor de micul ecran….”

Sursa: Social media

Iulia Vântur a dezvăluit faptul că îi este dor să aibă apariții în cadrul unui proiect de televiziune în România. Aceasta mărturisește că de când nu a mai apărut pe micul ecran în postura de prezentator, ofertele din partea televiziunilor n-au încetat să apară. Cu toate acestea, lucrurile nu s-au concretizat. Iulia își dorește să revină la cârma unei emisiuni care să i se potrivească.

„Ba da, chiar mă ia dorul de micul ecran. Am mai avut propuneri să revin, doar că nu s-au sincronizat cumva și datele. Probabil că la un moment dat o să se întâmple și asta pentru că mi-ar plăcea să fac un proiect din nou în România, un proiect frumos, care să mi se potrivească.(…) Jumătate din mine este aici, în România, jumătate acolo. Nu se pune problema să am proiecte doar în India” a declarat Iulia Vântur pentru ego.ro

Referitor la viața sentimentală, vedeta este de părere că într-o relație este nevoie de toleranță, dar și de foarte multe dragoste.

Cred că într-o relație e nevoie în primul rând de multă toleranță. Când trăiești lângă un alt om, care are un cu totul alt bagaj, un alt mod de a fi, e nevoie de multă toleranță.E valabil chiar și pentru oamenii care nu au crescut împreună. Și, evident, e nevoie de foarte multă dragoste.a declarat Iulia Vântur pentru Fanatik

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.