Iulia Vântur este in doliu! Blondina primeste soc dupa soc în India. Actorul indragit s-a sinucis si i-a lasat pe toti cei dragi impietriti de durere. Romanca este de ani buni stabilita in India. Aceasta traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Salman Khan. Din pacate, cei doi au trecut prin numeroase greutati in ultimul timp și au pierdut multi prieteni buni.

Iulia Vântur, în doliu!

Iulia Vântur a postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare!  Sushant Singh Rajput, un actor de 34 de ani, a fost găsit fără suflare, duminică, 14 iunie, în casa lui din Mumbai. Potrivit presei indiene, bărbatul avea o forma grava de depresie, pentru care se trata la spitalul Hinduja. Actorul a fost găsit spânzurat. Apropiatii acestuia au dat vestea tragica si au rugat presa sa le respecte nevoia de intimitate.

Iulia Vântur este sfâșiata de durere de cand a aflat aceasta veste. Se pare ca romanca il cunostea pe actorul indian prin intermediul iubitului ei. Iulia nu a putut lasa sa treaca momentul fara a posta o poza cu Sushant Singh Rajput. Romanca a pus si o descriere emotionanta, iar postarea i-a sensibilizat pe fani. Iulia Vântur este extrem de trista de la aflarea acestei vesti si a tinut sa mentioneze acest lucru si in postarea publicata.

„💔 Nu știm niciodată prin ce trece cineva, prin ce luptă trebuie să treacă. Avem nevoie unul de altul, toți avem nevoie de sprijin și îngrijire. Odihnește-te în pace Sushant Singh Rajput 🙏🏼 #rip #sushantsinghrajput #pace #iubire #trist”, a scris Iulia Vântur pe rețelele de socializare.

„Este dureros pentriu noi să spunem că Sushant Singh Rajpus nu mai este cu noi. Îi rugăm pe fani să îl aibă în gând și să îi sărbătorească viața și munca sa ca până acum. Solicităm mass-mediei să ne ajute să păstrăm viața privată în acest moment de durere”, a transmis familia actorului, potrivit CNN.