Telespectatorii o pot vedeta pe Iulia Vântur la Antena 1

După ani de zile în care a lipsit de pe micile ecrane, Iulia Vântur se întoarce în televiziune. Spre surprinderea tuturor, vedeta a acceptat o colaborare cu una dintre marile televiziuni din România. Astfel, în curând telespectatorii o vor putea vedea, din nou, pe micile ecrane. În cadrul cărei emisiuni va apărea Iulia Vântur?

Anul 2022 pare să fie anul schimbărilor în televiziune. Multe vedete au migrat de la trusturile ce le-au consacrat către concurență. La fel pare să facă și Iulia Vântur. Înainte de a pleca în India, blondina a activat ani de zile la Pro Tv. Acum, aceasta pregătește o revenire pe micile ecrane, însă își va face apariția de această dată la Antena 1, potrivit click.ro.

Se pare că Iulia Vântur ca apărea în curând în cadrul uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni de la Antena 1. Mai exact, noul sezon „iUmor” păstrează formula de patru jurați, iar în una dintre ediții Iulia Vântur va ocupa cel de-al patrulea loc de lângă Cheloo, Delia și Mihai Bedeac. Vedeta o acceptat colaborarea și în curând telespectatorii o vor putea urmării și din această ipostază.

Iulia Vântur revine în televiziune! Cărui trust s-a alăturat vedeta? Telespectatorii o vor putea vedeta în curând
Social media

Florin Călinescu îi calcă pe urme Iuliei Vântur

Aceeași rețetă a aplicat-o și Florin Călinescu. După plecarea de la Pro Tv și scurta oprire la Prima Tv, acesta va ajunge la Antena 1. Florin Călinescu va ocupa de asemenea locul de jurat în cadrul emisiunii „iUmor”. Acesta s-a bucurat de colaborare, mai ales că acum este liber de contract.

Se pare că Florin Călinescu nu a fost pe aceeași  lungime de undă cu șefii de la Prima Tv, iar după un an de activitate a renunțat la colaborare.

„Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut. Și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend. Însă niciuna nu i-a fost pe plac. A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format.”, declara Florin Călinescu, după plecarea de la Prima Tv.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.