Iulia Vântur nu pleacă în India.

Iulia Vântur a petrecut Paștele în România. Totuși, se pare că fosta prezentatoare TV nu se grăbește să se întoarcă în India.

Anul acesta, Iulia Vântur a petrecut Paștele în România. Se pare că vedeta nu se grăbește deloc să ia avionul înapoi spre India. Ea a mărturisit că momentan nu se va întoarce la Salman Khan, care a rămas să o aștepte după vizita ei lungă, acasă.

Recent, ea a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Ai grijă ce spui”, i-a spus Iulia lui Cătălin Măruță.

social media

Iulia Vântur nu se grăbește să se întoarcă în India

Anul acesta, Iulia Vântur s-a bucurat să petreacă sărbătorile pascale alături de familia ei, în România. Aceasta și-a prelungit vizita în țară și a ales să rămână mai mult timp alături de cei dragi de Paște.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, blondina a mărturisit că a venit în România pentru a se bucura de tradițiile din Iași. Cu toate acestea, ea nu va rămâne prea mult timp în țara natală, chiar dacă și-a prelungit șederea aici.

Cu toate că părăsește din nou România, ea nu va pleca în India. Se pare că Iulia Vântur va ateriza în Statele Unite ale Americii. Ea i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că mama ei este o mare fană a show-ului său, așa că va trebui să fie atent la ce întrebări îi pune.

„Am venit de Paște acasă. M-am chinuit trei zile să vin acasă, în Iași. Sunt cu părinții. Sper că ați avut toți un Paște minunat alături de cei dragi vouă (…)

Mama mi-a transmis că te urmărește în fiecare zi. Să ai grijă ce spui.”, a spus Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Iulia Vântur a oferit mai multe detalii despre cum trăiește în India și despre cum a trebuit să se adapteze la o lume care nu era a ei.

„Să-ți lași oamenii dragi și tot universul tău în care erai regină. Eu îmi făceam programul, eu luam deciziile pentru mine fără să afectez pe altcineva, mă refer la familia mea…

Acolo, dintr-o dată, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa, habar n-aveau cine e fata asta care a venit în India…și n-a fost ușor.

A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care-mi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Cel puțin nu în felul în care am ajuns. Se întâmplă un lucru atunci când e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai târziu”, a mai spus Iulia Vântur.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.