„M-am învinovățit. M-am îndoit. M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur.”

De ceva timp, Iulia Vântur trăiește după propriile reguli și nu mai ține cont de părerile celor din jur. Însă, vedeta a mărturisit că a avut momente în care judecata oamenilor a pus-o la pământ și cu greu a reușit să se ridice. Aceasta a trecut prin momente grele, însă a spus stop și a învățat să trăiască doar după propriile reguli.

În cadrul unui interviu recent, Iulia Vântur a mărturisit că acum, la 41 de ani, este mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Vedeta are tot ce își dorește și este mândră de realizările sale. Însă, în urmă cu ceva timp nu putea spune acest lucru. Asta nu pentru că atunci nu ar fi avut exact ce își dorea, ci pentru că din prisma societății era incompletă. Vedeta a fost judecată pentru faptul că nu s-a căsătorit și nu a făcut un copil până la această vârstă.

Toate aceste tipare care i se expuneau și faptul că nu se încadra în ele și era judecată pentru asta au făcut-o să treacă prin momente grele. Asta până a înțeles că nu trebuie să îi mulțumească pe cei din jur, ci pe ea.

„Da, am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății. Știam că trebuie să mă mărit până la 30 de ani. Apoi să fac un copil etc. Cred că mereu am ales altceva. Exact ce am simțit, nu ce mi-au spus cei din jur. E acel adevăr interior, pe care îl poți auzi chiar dacă e gălăgie în jur.

M-am învinovățit. M-am îndoit. M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur, de propriile gânduri. Tocmai pentru că nu am luat aceeași cale cu cei din jurul meu, calea „normalității”. Până când, într-o zi, mi-am spus: STOP. Fiecare alegere a mea a fost făcută cu și din sufletul meu. Așa cum am simțit că este drumul meu pe care să mă regăsesc și pe care să pot fi autentică și sinceră. Așa, fără regrete, doar cu recunoștință.”, a declarat Iulia Vântur, potrivit viva.ro.

Iulia Vântur, judecată aspru! Vedeta a trecut prin momente grele din cauza celor din jur. „M-am învinovățit…”
Social media

Va ajunge Iulia Vântur în fața altarului?

Deși are o relație de ani de zile cu Salman Khan, Iulia Vântur nu se gândește la căsătorie. Vedeta nu simte nevoia să facă pasul și nu crede că acest lucru ar schimba cu ceva lucrurile. Pentru ea contează alte lucruri, iar aceste formalități nu o interesează.

„La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva. Să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el.

Am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească.”, declara Iulia Vântur.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.