Iulia și Salman Khan trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din serialele de la Bollywood.

Iulia Vântur se poate considera o femeie norocoasă. Soarta i-a surâs vedetei în urmă cu câțiva ani, atunci când l-a cunoscut pe Salman Khan. Iulia nu a stat prea mult pe gânduri și și-a ascultat inima. Acum, locuiește în India și este mai fericită ca niciodată.

Iulia Vântur are o carieră fulminantă peste hotare, mai exact în India. De când și-a urmat iubitul, pe Salma Khan, viața ei s-a schimbat complet. Vedeta este una dintre cele mai apreciate artiste de la Bollywood, iar muzica ei răsună peste tot. Pentru tot ceea ce i se întâmplă, Iulia îi mulțumește celebrului actor.

Vedeta nu este împlinită doar pe plan profesional, ci și pe cel personal. Iulia este mai îndrăgostită ca niciodată și nu își poate imagina viața fără Salma Khan. Aceasta simte că nu îi va putea mulțumi vreodată suficient de mult pentru tot ce a făcut pentru ea. Totuși, se pare că Iulia nu duce lipsă de inspirația și a găsit varianta prin care să îi arate asta.

Iulia Vântur, declarația supremă pentru Salman Khan. Vedeta pregătește un serial-documentar despre iubitul ei
Instagram

Iulia Vântur a amânat filmările din cauza pandemiei

Românca are în plan un serial documentar la care lucrează de mai multă vreme. Așa cum era de așteptat, în centru atenției este chiar iubitul ei, Salman Khan. Iulia s-a documentat foarte bine și vrea ca proiectul să iasă ca la carte și să fie unul grandios. Până acum, aceasta a filmat cele mai importante cadre, dar mai are de pus la punct câteva detalii.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur. Starul este Salman Khan. Eu fac interviurile. E conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața”, a spus Iulia Vântur pentru impact.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.