În urma mai multor zvonuri lansate cu privire la o posibilă despărțire între ea și actorul indian, vedeta a ieșit în spațiul public cu noi lămuriri

Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din lumea mondenă. Sunt împreună de mulți ani de zile, iar vedeta a decis să părăsească România pentru a se muta în India. 

Referitor la zvonurile lansate în ultima vreme despre relația lor, Iulia Vântur a făcut noi declarații

Ce spune Iulia Vântur despre relația ei cu actorul indian

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit pentru presa din România, fosta prezentatoare de televiziune a făcut noi mărturisiri.

,,Publicul se poate plictisi repede, mai ales de ceea ce este cunoscut. Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani…

Colaj Substantial

A fost un proces cu mine însămi, în urma căruia am realizat că opiniile, prejudecățile sau așteptările oamenilor în ceea ce mă privește nu sunt un indicator pentru calea pe care trebuie să o urmez și, în mod clar, nu trebuie să aibă putere de decizie în viața mea.

Suntem singurii care ne putem decide viața. Noi înșine și Dumnezeu. Oamenii pot emite opinii, dar nu cred că toți își pot asuma și responsabilitățile unei decizii luate dintr-o… opinie. Știți vorba… „eu îți zic, tu faci cum vrei!”, a declarat vedeta, potrivit viva.ro.

Ce spune vedeta despre ideea de căsătorie

Iulia Vântur este de părere că un simplu document nu va putea niciodată să ajute la buna funcționare a unei relații de cuplu.

Sursa: Social Media

,,Așa am fost crescută, educată, ca majoritatea fetelor din lume. Am crescut auzind povești cu prinți.

Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale.

Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim”, a mai spus aceasta, potrivit sursei amintite mai sus.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!