În urmă cu doar câteva zile, s-a speculat faptul că Iulia Vântur și Salman Khan au ajuns în pragul despărțirii.

În urmă cu mai bine de 9 ani, Iulia Vântur pleca din România. Vedeta se stabilea în India, unde și-a găsit fericirea și liniștea în brațele lui Salman Khan. Cei doi mereu au fost în atenția publicului, mai ales că relația lor nu a fost lipsită de tot felul de speculații. De curând, s-a vehiculat faptul că Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio în urmă cu câteva luni. Detaliul ar fi ieșit la iveală abia acum, spre surprinderea fanilor. Ei bine, românca a spulberat toate zvonurile printr-un mesaj distribuit pe social media. 

Iulia Vântur: „Vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”

Într-o postare de pe Instagram, Iulia Vântur a ținut să clarifice situația creată pe baza unor zvonuri. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că nu au apărut schimbări în viața ei. În ultimele zile, s-a speculat faptul că blondina a rămas în relații bune cu Salman Khan doar de dragul proiectului la care lucrează împreună.

La fel de multe controverse a stârnit și un citat pe care Iulia Vântur l-a distribuit în urmă cu ceva timp. Zvonurile conform cărora cei doi au ajuns la despărțire au fost alimentate și de respectivele postări.

Vedeta a ținut să clarifice și acest aspect. Blondina a mărturisit că nu îi stă în fire să transmită mesaje cu subînțeles, cu atât mai puțin în astfel de situații.

Iulia Vântur, adevărul despre presupusa despărțire de Salman Khan. Mai sunt cei doi împreună sau nu? FOTO
Instagram

„Se ia un quote (n.r. citat) oarecare (postat pentru că e un quote bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o mare știre de senzație. 

Dragii mei, eu nu trimit mesaje cu subînțeles pe Insta. Am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă (n.r. articolul ce conține declarațiile unei persoane despre care se spune că este face parte din anturajul Iuliei Vântur). 

Și, o persoană apropiată de-a mea nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși…Vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a scris Iulia Vântur într-un mesaj distribuit pe Instagram.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.