Fosta prezentatoare de televiziune din România a oferit noi informații despre proiectul său la care lucrează. Vedeta realizează un documentar-serial despre viața iubitului ei

În urmă cu doar câțiva ani, Iulia Vântur părăsea România pentru a se muta în India, unde avea să înceapă un alt capitol din viața sa. Alături de Salman Khan, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Atunci când vine vorba de relația lor, ambii parteneri sunt destul de rezervați și o țin cât mai departe de ochii lumii.

Nu doar pe plan sentimental viața Iuliei Vântur a cunsocut o schimbare remarcabilă, ci și pe plan profesional a trăiește un mare succes. Acum are o carieră în domeniul muzical și are concerte internaționale. Fosta prezentatoare TV lucrează acum la un proiect de suflet, ce îl are ca protagonist principal pe iubitul ei. Vedeta pregătește un documentar-serial despre Salman Khan. Despre ce este vorba, a povestit chiar Iulia Vântur, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat presei din România.

Iulia Vântur: „Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui”

social media

Vedeta a oferit câteva detalii despre documentarul-serial pe care îl pregăteșe. Se pare că este vorba despre viața iubitului ei. Potrivit declarațiilor Iuliei Vântur, filmările au început de anul trecut. Ea personal s-a ocupat de intervievarea persoanelor importante din viața lui Salman Khan, care i-au marcat existența și joacă un rol important în viața lui.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut. Apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața.

Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă.” a declarat Iulia Vântur, potrivit impact.ro.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!