Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu continuă să se războiască din cauza acuzațiilor pe care mama copilului lui Alex Bodi i le-a adus divei în cursul zilei de astăzi. Se pare că Bianca Drăgușanu i-ar fi spart în nenumărat rânduri contul de Instagram, motiv pentru care Iulia Sălăgean a denigrat-o în mediul online și a acuza-o, spune ea, pe baza unor dovezi grăitoare. Se pare că blondina ar deține conversații în care Bianca Drăgușanu îi cere unui hacker să îi spargă contul de Instagram.

Dacă acum ceva timp erau cele mai bune prietene, acum au ajuns să se certe la cuțite. După ce Iulia Sălăgean a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-a spart contul de Instagram, diva a venit și a declarat că urmează să o dea în judecată pentru cuvintele pe care i le-a adus.

Iulia Sălăgean, noi declarații despre scandalul momentului

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu și-au aruncat săgeți otrăvitoare. Se pare că prima menționată se declară cât se poate de pașnică. A mărturisit că nu are nici  cea mai mică problemă cu fosta sa prietenă. Nu aceleași lucruri ar putea spune despre fosta lui Bodi. Blondina ar fi avut să-i facă rău și să-i strice sărbătorile Iuliei Sălăgean, aceste acuzații putând fi dovedite în orice moment de niște conversații pe care le-ar putea pune la dispoziție oricând.

„Se pare că femeia este foarte frustrată și îmi asum că spun acest lucru. Eu nu am dușmani, eu nu sunt un om care să mă gândesc cine mi-a închis mie. Singura persoană care are o problemă cu mine este această femeie. Este a patra oară când îmi închide contul de Instagram, plătind hackeri. Am și dovadă. Am conversația când îi cere unui hacker și îi spune cât trebuie să plătească, ba chiar mai mult, era și deranjată de faptul că acest hacker că înainte lucra cu altul, i-a cerut ma mulți bani și că ea, de obicei, plătește 300 de euro ca să închidă conturi”,a povestit Iulia Sălăgean, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Iulia Sălăgean, în plin scandal cu Bianca Drăgușanu după ce i-ar fi spart contul de Instagram! „Femeia este foarte frustrată” / FOTO
emisiuni TV

Iulia Sălăgean are dovezi

Iulia Sălăgean susține că ar avea dovezi care să susțină că ceea ce spune ea este adevărat. Cu toate acestea, momentan nu dorește să arate acele conversații. Mai mult decât atât, blondina a mărturisit că nu poate înțelege care este motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu o lasă să trăiască în liniște alături de fetița ei.

„Nu dau deocamdată conversația. Nu înțeleg care este problema ei cu mine. În condițiile în are dacă să zicem că am avut vreo legătură noi două, am avut prin prisma lui Alex. El are altă relație, ea are altă relație, iar eu nu am de ce să am o problemă cu ea. Nu am avut nici când a fost o trădătoare. Și ca să aflu pe parcurs că s-a despărțit de Gabi, iar odată, la o emisiune ce se dă la miezul nopții, s-a spus că ei i-ar fi frică să nu cumva să mă răzbun ei, cum ea mi-a stricat mie familia, să îl iau eu pe Gabi”, a adăugat aceasta.