Blondina a reușit să treacă peste orice urmă de problemă din trecut și să se bucure de viață din plin.

Iulia Sălăgean a avut parte de momente dificile în ultimii ani. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fiicei ei. Alex Bodi s-a căsătorit ulterior cu Bianca Dragușanu. Dincolo de problemele în amor, numele Iuliei a fost implicat și într-un dosar de proxenetism. Același în care fostul ei partener de viață a fost judecat. 

Astfel, aceasta a fost nevoită sa ajungă de multe ori în fata instanței și chiar sa respecte directiva de a nu lua legătura cu fostul soț pe perioada procesului.În tot acest timp, Iulia și-a crescut singura fetița pe care o are cu Alex Bodi. În weekend-uri însă, preț de câteva ore, micuța Selena ajungea la Tatal ei prin intermediul unor cunoștințe, pentru ca părinții ei nu puteau comunica.

Trădată de prietena cea mai bună

Dincolo de toate situațiile neplăcute, Iulia Sălăgean a rupt și prietenia cu Bianca Drăgușanu. Prin prisma celui care le-a fost soț, cele doua au legat o relație strânsă. Din cauza unor neînțelegeri, cele două au pus punct prieteniei, cu mare scandal.Iulia a acuzat-o pe Bianca de trădare, în timp ce creatoarea d moda i-a aruncat acesteia vorbe grele. Chiar dacă cearta lor a avut loc în urma cu un an, recent, cele doua au avut din nou un schimb de replici dur.

Sursa foto: Instagram

 După toată aceasta perioada neagră, fosta soție a lui Alex Bodi pare mai pregătită ca niciodată sa se bucure de viață. Iulia a ieșit în oraș intr-o ținută spectaculoasa care ii punea în evidenta toate formele. Blondina pare mai fericita ca oricând, semn ca este pregătită sa iubească din nou. 

Fosta soție a afaceristului are un job bine plătit 

Iulia Sălăgean este un talentat make-up artist. Blondina își câștigă existența din acest job, fiind extrem de apreciată în Capitală, inclusiv de vedete. Pe langă acest venit, fiica Iuliei și a lui Alex are parte și de tot sprijinul material din partea tatălui ei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.