Blondina are un fizic de invidiat, dar pentru acest lucru depune un efort semnificativ.

Iulia Sălăgean arată spectaculos deși a trecut printr-o sarcină în urmă cu 5 ani. Fosta parteneră a lui Alex Bodi împărtășește aceeași pasiune pentru sport precum milionarul. Blondina are grijă de corpul ei și nu face rabat de la regulile de alimentație care se impun pentru imaginea la care a ajuns.

Iulia le-a arătat fanilor de pe Instagram cât de mult efort depune pentru a arăta spectaculos.

Sportul, parte din viața blondinei

Iulia Sălăgean și Alex Bodi au avut un mariaj care a durat mai puțin de 3 ani. Afaceristul a părăsit-o pe  blondină pentru a se cupla cu Bianca Drăgușanu. În imaginile pe care Iulia le publica în trecut alături de fostul partener, aceasta avea o altă apariție. Iulia avea câteva kilograme în plus, posibil acumulate în urma sarcinii. În ultima perioadă, fosta soție a lui Bodi s-a concentrat mult pe propria persoană. Iulia a tras la sală și a reușit să își sculpteze bine formele.

Atunci când nu ajunge la sala de fitness, Iulia iese în parc să alerge, alături de fiica ei, de cele mai multe ori. Dincolo de efortul fizic, blondina se abține de la a consuma mâncare nesănătoasă. Iulia a postat pe contul ei de socializare imagini cu o masă pe care o are într-o zi obișnuită. Aceasta alege o alimentație bogată în vitamine, minerale și nutrienți utili organismului.

Sursa foto: Instagram

Are pregătire în domeniul sportului

Iulia Sălăgean este cunoscută ca un make-up artist talentat. Puțini știu însă că blondina a dus pasiunea pentru sport la un alt nivel. Iulia a terminat un curs de specializare pentru sculptarea fizicului cu un aparat revoluționar de tonifiere. Produsul folosit este folosit inclusiv de către mulți dintre jucătorii profesioniști de fotbal.

Fosta soție a lui Alex Bodi a profesat însă puțin în domeniu. Meseria de bază a Iuliei Sălăgean este pentru moment cea din industria frumuseții.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.