Iulia Albu este recunoscută pentru comentariile acide pe care le face despre ținutele pe care le poartă vedete de la noi, în cadrul evenimentelor la care participă. Cum era de așteptat, vedeta nu a putut să nu discute și despre ținutele pe care Simona Halep și Toni Iuruc le-au purtat în ziua cununiei civile.

Iulia Albu are o părere bună despre alegerea Simonei

În mod surprinzător, Iulia Albu nu a avut niciun cuvânt rău de zis despre alegerea vestimentară pe care a făcut-o tenismena. A fost impresionată și pentru că știe sigur că ea nu lucrează cu niciun stilist. A spus că ținuta a fost un decentă la fel ca toate aparațiile sale de până acum.

„Simona a ales o ținută extrem de decentă, este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și în același timp extrem de rafinate. Este chiar surprinzător pentru că ea nu lucrează cu un stilist”, a declarat Iulia Allbu.

Despre Toni Iuruc a avut și ea câte ceva de zis, după ce Botezatu a sugerat că ar fi trebuit să renunțe la cravată, fiind de părere că apariția sa a fost una banală în același timp, dar și corectă din punct de vedere stilistic. Nu a avut ce să comenteze, deși probabil și-ar fi dorit.

„Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă, nu am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o, dar până la urmă el nu se dorește un fashion icon”, a mai zis ea.