Iulia Albu a vorbit pentru prima data despre nunta cu noul iubit. Se pare ca cei doi au planuri mai de viitor și mai este doar un pasa pana la a-si pune pirostriile. Femeia si-a tinut relatia ascunsa de ochii curiosilor. Iulia nu a dorit ca iubitul ei sa fie in lumina reflectoarelor. Discreta, femeia si-a consumat iubirea in secret, pentru ca paparazzi sa nu fie pe urma partenerul ei de viata.

Reclamă

Chiar daca nu se afiseaza in public, pe cei doi ii leaga o iubire puternica. Atat de puternica incat si-au facut deja planuri de maritis. Creatoarea de moda a vorbit despre acest eveniment important din viata ei. Iulia Albu a declarat ca nunta va avea loc cu siguranta, insa pandemia ii da batai de cap. Din cauza restrictiilor impuse trebuie sa reprogrameze acest eveniment pentru o data in care va fi posibil sa aiba loc. Mai mult, vedeta a declarat ca ar vrea sa aiba parte si de o nunta peste hotare.

„Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă”, a explicat Iulia Albu, pentru Libertatea.

Reclamă

Iulia Albu nu găsește nasi

Fosta sotie a lui Mihai Albu se mai loveste insa de un impediment. Nu stie ce nasi sa aleaga. Tocmai din acest motiv, si-ar dori sa fie posibil sa se casatoreasca fara nasi. Din pacate pentru ea si iubitului ei, acest lucru este imposibil. Asadar, cei doi trebuie sa se straduiasca mai mult. Ramane de vazut cine vor fi parinti spirituali pentru Iulia Albu si partenerul ei, sau daca acestia vor fi tot persoane publice.

„La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat Iulia Albu.