Competiția „America Express” devine din ce în ce mai dură, iar situațiile limită scot la iveală comportamente tăioase din partea concurenților. Cu fiecare probă, echipele se conving că acest concurs nu este deloc unul ușor și nu este de mirare că tensiunea dintre concurenți este din ce în ce mai mare.

Anul acesta, „America Express” a pregătit un traseu special pentru echipele care au acceptat provocarea de pe „Drumul Soarelui”. Concurenții au pornit pe urmele celebrului Pablo Escobar, dar și-au dat seama că până în finală, probele o să îi solicite din toate punctele de vedere.

Aseară, misiunea de a culege multe kilograme de fructe într-o livadă i-a cam frustrat pe toți, mai ales că nu a fost deloc atât de ușor pe cât se așteptau. Fiecare echipă a avut de adunat un anumit număr de kilograme, dar fie că au fost puține, fie că au fost multe, frustrările au existat.

Iulia Albu, scandal cu Alexia Eram la „America Express”. Vedeta a răbufnit la adresa adversarei sale Instagram

Prima cursă pentru ultima șansă

Iulia Albu și partenerul ei, Mike s-au certat toată ediția, semn că niciunul dintre ei nu era pregătit pentru o asemenea competiție.

La un moment dat, echipa lor a dat nas în nas cu cea formată din Alexia și Aris Eram. Fiica Andreei Esca a fost curioasă să vadă câte kilograme trebuie să culeagă Iulia și, când a aflat că sunt puține, a spus: „Dacă aveam atâtea, eram deja acasă.”

Gluma Alexiei a iritat-o foarte tare pe Iulia care a răbufnit și care a ținut să povestească acest episod și Irinei. Diva a menționat că nu-i pasă de avantajul Alexiei și că are pretenția ca în această emisiune, înainte de a fi adversari, să fie oameni unii cu ceilalți.

În seara aceasta, când au loc primele nominalizări pentru ultima șansă, Iulia va face strategii împotriva Alexiei. Tot azi, se vor da pe față cărțile și se afla pe cine simpatizează fiecare echipă în parte.