Iulia Albu are un păr care a primit sute de aprecieri din partea oamenilor care o admiră, dar foarte puțini știu cât de multe probleme a avut ea și cât de mult i-a luat până a reușit să se trateze. Criticul de modă le-a vorbit fanilor despre cele mai grele momente din viața sa și este foarte fericită că acum are un păr sănătos de care este mândră. Nu mai este nevoită să poarte peruci sau extensii, iar aceasta este o mare realizare.

„Eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr”

Din punctul său de vedere, părul este comoara ei, punctul ei forte, deși pentru multă vreme a avut probleme grave cu acesta pe care credea că nu le va putea rezolva vreodată. La început, ea a încercat să rezolve totul prin intermediul meditației, dar nu a fost suficent. A luat pastile pentru regenerarea scalpului, care s-au dovedit a fi utile și cu ajutorul cărora a ajuns pas cu pas la rezultatele dorite.

În plus, Iulia Albu și-a făcut curaj și a apărut în mediul online cu părul spălat, așa cum este el fără niciun fel de artificiu și este fericită că a putut face, în sfârșit, acest lucru de care în trecut îi era teamă. Ea avut și o dietă echilibrată, a făcut și mult sport și crede că toate aceste sacrificii au fost benefice pentru ea. Se pare că și-a pierdut jumătate din părul pe care îl avea, din cauza problemelor de sănătate și a stresului.

Iulia Albu, probleme serioase cu părul! Cum s-a tratat vedeta: "După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea"

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea. Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, le-a povestit Iulia Albu fanilor.