Iulia Albu nu a ajuns unde este acum atât de ușor pe cât ar crede unii, ci a luptat din greu pentru visurile sale, într-o perioadă în care totul părea că se sfârșește pentru ea. Vedeta a avut parte în trecut de momente peste care a trecut cu greu și care au pus-o la grele încercări, dar peste care într-un final a și trecut. Rare sunt momentele în care ea își deschide inima în fața fanilor și le vorbește despre ea, de aceea aceștia au rămas cu gura căscată, când au citit una dintre ultimele sale postări de pe social media.

Iulia Albu, declarații despre cea mai grea perioadă din viața sa

Fosta soție a lui Mihai Albu este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, care s-a făcut remarcată prin intermediul multor lucruri, dar mai cu seamă datorită stilului unic pe care îl are. Unii o critică pentru alegerile pe care le face, în timp ce alții o apreciază și o iau drept model. Iulia Albu a reușit să le arate tuturor, de nenumărate ori, că este o femeie puternică și că nimeni și nimic nu o poate doborâ.

Având în vedere ce le-a povestit fanilor în urmă cu puțin timp, câțiva dintre ei au realizat că, în ciuda aparențelor, creatoarea de modă este o femeie sensibilă, care a trecut prin multe și care a știut să lupte pentru ceea ce și-a dorit. Au trecut zece ani de când a luat-o pe cont propriu și este mândră de reușitele ei, dar este conștientă că nu ar fi reușit să facă nimic fără ajutorul admiratorilor săi.

Iulia Albu, pe punctul de a începe să plângă în fața întregii lumi! Ce motiv a avut vedeta: "Mă luptam din răsputeri să nu cad pradă depresiei"

 

„Citesc mesajele de la voi si îmi vine sa plang de emotie. Am inceput iuliaalbu.com acum 10 ani, intr-o perioada extrem de difícila din punct de vedere financiar, in timp ce casnicia mea se destrama iremediabil, iar eu ma luptam din rasputeri sa nu cad prada depresiei. Pe atunci doar visam ca voi ajunge aici. Si Mai avem atat de multe de facut impreuna”, le-a povestit Iulia Albu admiratorilor săi.