În ultima emisiune a lui Măruţă, Iulia Albu a umilit-o în direct pe Dana Budeanu. Iulia Albu consideră că Dana Budeanu are un canal de youtube cum are toată lumea, inclusiv Floricica Dansatoarea.

„Este de la cascadorii râsului? Este cumva bărbat, vorbește cumva un bărbat. O știu și este celebră şi a spus o chestie foarte interesantă: ‘Dacă nu eşti la Pro TV, nu exişti. Toată lumea are canal pe Youtube. Şi Floricica Dansatoarea, și Denisa Manelista, sunt mai multe. A nu se înţelege că avem ceva cu alte genuri de muzică decât acelea pe care dansăm”, a explicat Iulia Albu.

Reclamă

Dana Budeanu a colaborat o mare perioadă cu Pro TV, însă din 30 octombrie 2019 postul de televiziune a încetat colaborarea cu aceasta.

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. Pro TV este liderul televiziunilor din România şi a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonaţi sau protecţia mediului înconjurător. Pro TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informaţie şi ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte şi în acţiunile partenerilor noştri“, este mesajul ProTV într-o postare de pe pagina de Facebook.