Iulia Albu a pus ochii pe Antonia si a facut-o de toata rusinea pe frumoasa cantareata. Totul a plecat de la o postare pe retelele de socializare. Acolo, fosta lui Mihai Albu a observat un detaliu care nu ii face cinste artistei. Antonia a facut o postare prin care promova un brand de diamante, insa nu a fost atenta la infatisarea ei. Ce a urmat, nu ii va pica bine cantaretei.

Reclamă

Iulia Albu a zarit intr-o imagine manichiura Antoniei. Daca va asteptati ca aceasta sa fie perfecta din cap pana in varful unghiilor, iata ca nu a fost cazul. Antonia avea o problema la manichiura, care a fost sesizata imediat de criticul de moda. Iulia nu a fost deloc blanda cu iubita lui Velea. Aceasta a taxat-o dur, considerand ca este inacceptabil pentru o femeie atat de frumoasa sa aiba niste unghii neingrijite.

“Antonia «o arde» prost cu manichiura nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâtă și cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul este momentul tău să strălucești și să te simți frumoasă, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vata peste absorbant, ar trebui probabil să înțeleagă că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată ca Antonia și poartă diamante. Și, bineînțeles, când le gătește Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”, a scris Iulia Albu pe contul de socializare, potrivit VIVA!

Reclamă

Iulia Albu in razboi cu fostul sot!

Relatia dintre Iulia si Mihai Albu este cum nu se poate mai proasta. Cei doi si-au aruncat nenumarate acuzatii in ultimul timp. Totul a inceput in perioada starii de urgenta, atunci cand Mihai si-a acuzat fosta sotie ca nu ii permite sa isi vada fata. Femeia a contracarat si a declarat public ca nu s-a pus problema de asa ceva. Singura ei problema a fost ca fostul ei sot voia sa isi vada fiica la el acasa, dupa ce el petrecea mult timp cu persoane straine. Astfel, Iulia Albu se temea ca fiica ei s-ar fi putut imbolnavi.